Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittersweet


She's starting on a lonely song,
a tune so tender you would think
that it was meant all along.
And if it was up to you to decide,
she should never be happy,
'cause this bitter sweetness in her eyes
is too beautiful to let die.





Fri vers av Bittersweet_
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-04 18:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
med dina ögon som dödar
tittar vi rakt in i o smälter oss ihjäl
2012-04-02

  Hon kallar sig poet VIP
Hmm...det borde finnas fler kommentarer och
applåder på din sida
så jag skriver en och ger applåder :)
Jag gillar speciellt dom engelska texterna.
/Lina
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet_
Bittersweet_