Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Δ hjälplöshet

 

ekot,

av min egen röst fortsätter 

studsa

mellan de stängda fasaderna

jag satte upp

när jag överlevde

för jag har ristat in orden,

älska mig.


där

ensamheten var som störst

och det värker

fortfarande

men var finns den mänskliga

som kunnat stoppa

denna läcka

av liv

 

för jag tror enbart på gud

och han älskar mig alltid helt


på sitt sätt.

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo