Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• flykten

 

krocken mitt i natten
drev oss
ytterligare
att vakna

våra skrymmande
känslor

men bara några gram
väger själen

...

tomheten 
är större

än rymden
ville förstå

så jag ropar
efter slutet

och får inga svar

gud gav oss
vingar

men ingenstans
att ta vägen

flykten
är ett hån

mot kärleken

flykten från
oss själva

 

våra val

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo