Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem hämtar lyckan ikväll?

Vem
hämtar lyckan ikväll?
Tar
henne försiktigt
i handen och säger
Kom,
någon behöver dig




Fri vers av Missi VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 17:54



Bookmark and Share


  To create a legend
Jag är aldrig orolig över lyckan längre,
för den hämtas till mig i drömmar,
och jag vaknar pånyttfödd
2013-03-28

  To create a legend
Har haft den på hjärnan hela dagen
Kanske för att den ligger så nära hjärtat
2012-05-08

  Ola Rydberg
Vackert
fint slut
2010-03-07

  Sofiapoema
Håller med de andra. Den är så tunn och så skör och fin. Jag gillar den verkligen. Titeln är så klockren, så bra.
2010-03-06

    Nicklas VIP
fin önskan..
2010-03-06

    baruk
Mycket mycket fint!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon