Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är lurad, mamma.

du ser inte sanningen
för jag döljer den förbaskat bra

du tror att allt är okej
men du har gjort det svårt för mig

saker jag aldrig kommer att glömma
bilder som alltid kommer finnas i mitt huvud
har du orsakat

du är lurad, mamma.

du har blivit lurad av din egna dotter...




Fri vers av som det kan gå
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-07 13:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du ser, du kan ljuga, eller manipulera verkligheten, tyvärr gör du det när du här mår dåligt inför de som finns i din närhet.

var stark, visa din sårbarhet

bra skrivelse
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå