Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delade som älskande.

 

Du är det vackraste jag vet.

Du finns i minnen vi en gång delade.

Delade som älskande.

Bäst före datumet var livets ände.

Men jag var felinställd och möglade sönder allt på ett år.

Jag saknar dig varje dag.

Jag älskar dig varje dag.

 

 

Trots att jag försöker gå vidare.




Fri vers av Kape
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-07 14:50



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Stark, underbar.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape