Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i mängden




obetydlig

häng dig
eller något annat

det är lika bra

eller förresten
strunta i det


känner jag dig





Fri vers av ia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP