Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgörande utan existens

utan röst
skriker jag
mig hes

ingen hör
som vanligt

utan kraft
stampar
jag hårt
på tå

ingen ser
som vanligt

utan saknad
går jag
steglöst

ingen säger
stanna

liten

 




Fri vers av ia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 07:58



Bookmark and Share


  Drömkram
starka ord ömmande känslor! Men jag hör dig nu min vän. Kram
2010-04-12

  Emme VIP
Kan känna igen mig i den här, jättefint skrivet
2010-03-08

  Quasimodo
En röst som ropar ut till tillvaron, se här är jag !!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP