Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvinning på bästa sätt

ibland är det bättre

att ge vingar

än skor

utan sulor

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-08 08:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja! Du kan verkligen konsten att i korta texter rymma stor visdom!
Texten ger läsaren all anledning till reflektion-oerhört bra text!!!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP