Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måndag morgon

 

och jag håller ner huvudet
medan jag varsamt
tar mig förbi kontrolltornen























Fri vers av alfa VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-08 08:24



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen, man känner måndan,
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén