Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tumult


brustet sidospår
stearinet tjocknar
i dimmans flackande låga

tjocka berusnings fingrar
lockar beslutsamheten
till förödelse

slutna läppar
tystnar
sakta bort i förtegenhet

aldrig mera ska de
sjunga ut ringfrostens saknad

aldrig mer
ska jag låta
tonläget i min röst

brista när
tårarna fördödmjukande

flödar




Fri vers av trasdocka
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-11-03 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka