Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig

 

med dig gör jag allt

jag inte förmår

kysser dig varsamt

stryker din panna


ger mig helt till dig

älskar, sårbar

och sann

 

med dig gör jag allt

jag inte förmår


skjuter dig ifrån, trasar

slår sönder, raderar

ditt namn

hatar,

när det gör för ont

med dig gör jag allt

jag inte förmår

 

i tanken.

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo