Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solbränd


kanske att
jag älskar

kanske att

jag brinner av kärleken
men plågas av lågor

dina

andetag
stillar

fast frånvaron
är en sjukdom

jag inte känner

utan bot
finner ingen kärlek
vila

hos mig

jag värmer dig
tills vi brunnit upp

tills solen värmer dig

ensam




Fri vers av Ex¤animo
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-03-10 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo