Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teater

 

 

Var tyst

förlamad

icke seende

 

Där är början

 

Andas nu

en sorgmantels vingslag

inte mer

 

Känn doften av vatten

smaken av torka

beröringen från ord

 

Vänta på en impuls

tydlig som mörker

övergående i mörker

 

Ta ett steg

kortare än tanken

men ta det med tvekan

 

Ångra allt

Tänk nytt

Var modig

 

Lita på alla

Några ska såra

Lita speciellt på dem

 

Lova att glömma

att aldrig vara säker

att avstå

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-10 23:13



Bookmark and Share


  Anna*
Vi spelar alla teater i olika sammanhang.
Väl beskrivet!
2010-04-03

  Diffusiaria
underbar
2010-03-11

    ej medlem längre
Ta ett steg
kortare än tanken
men ta det med tvekan

.... så himla bra :-)
2010-03-11

  L Patrik W Johansson VIP
Du skrev ett manus till en föreställning på Sorgmantlarnas egen teater

Be well,
LPatrikWJ
2010-03-10

  sellout
"Andas nu
en sorgmantels vingslag
inte mer"

riktigt riktigt fint.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen