Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bön i nödtider..


Under förtryck och nöd ropar jag till dig, du min frälsnings Gud



Som ett barn i sin moders famn
som fågeln i sitt bo

är jag i förtryckets tider
går i dina vingars skydd
under ditt baner

Herre, bevara min fot från att slinta
såsom du bevarat mig i gångna tider

bli kvar i ditt segertåg
vaktad av änglar
att inte förlita mig på egen styrka

din rättfärdighets högra arm
delar röda havet
och vi går torrskodda
igenom mot förlovat land

din käpp och stav
en Herde för dina får




Fri vers av rebecca d
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"din rättfärdighets högra arm"

Denna så fantastiska "arm"

Står med Dig.
2010-03-15

  Björn Donobauer
Jag står bredvid dig i din begäran..ansluter mig till dig i mina egna förhoppningar om beskydd och ledning.. Solfari
2010-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Beder för dig, Reb.
2010-03-15

  Fredrik Stillesjö
Hej rebecca!

Amen, skulle jag vilja säga. Tack för fin bön. Hälsar Fredrik
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d