Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det vänder..


:-)






Vad härligt livet kan vara när

man mår bra och

får vara tillsammans

med de man tycker om...



Tack!

För en mysig dag tillsammans

min lille prins.




Fri vers av Bella
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-11-04 19:17



Bookmark and Share


    Miranda
åh *ler*
detta känner jag igen,
visst är det ljuvligt;)
2005-11-04

  Per Rydberg
Det här är just en sådan text som gör en gla till sinnes. Jag behövde läsa precis en sån nu. Tack!
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella