Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade..


Du är





din själs

vackra

spegling




ödmjukt

snuddar

jag din

strålglans




speglas

min själ

nära

i din

famn











Fri vers av Bella
Läst 632 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-16 12:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
speglandes fagersamt
2014-01-07

  Lollitta VIP
snuddar

jag din

strålglans

_________+++++
2014-01-02

  Gunilla VIP
Vackert
som ditt namn!
2009-04-18

  Blåbäret
vackert hyllat om det vackra man älskar, det sköna man ser och håller högt...
2009-04-18

  Dumlekola
Vackert skriven!
2009-04-16

  erkki
Den här strålande minimalismen skulle nog kunna tonsättas fint, tror jag.
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella