Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son och min dotter...


Som blommor





Mina fina

grönögda

blåögda

växer ni

berikar ni

mitt liv.



Underbara

vackra

ömtåliga

men

starka

så starka.




Spirande

blommande

så fulla

av liv.



Hjärtat

slår moderligt

av denna

stolthet

jag känner.



Alltid

för alltid.












Fri vers av Bella
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 12:30



Bookmark and Share


  Blåbäret
som en vacker bukett full av vackra livfulla blommor...
2009-04-08

  CJ
Underbart skrivet!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella