Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av en känsla..


Full av kärlek


Har livet tätt inpå

vem hinner då

sätta sig ner

och fundera.


Känner mig

så kärleksfull

att orden

börjar sina.


Kan man

må så bra

att ingen

längtan finns

kvar.



Tomheten har

fyllts på.




Det känns

som att

bli känslo

över

reagerad.


















Fri vers av Bella
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 13:28



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Det känns

som att

bli känslo

över

reagerad.

________________________OCH DET ÄR BRAAAAAAAAAAAA
2014-01-02

    Johnjohn
stort.......*applåd
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella