Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter vid sandlådans kant.


Sandkakor









Vindar som

blåser och leker



Strålar som


värmer och smeker.



Kvitter som



stillar och spritter.



Vårkänslor som


dansar och snurrar.





Min själ andas



vår.




































Fri vers av Bella
Läst 414 gånger
Publicerad 2009-04-11 10:48



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Min själ andas



vår.

__________+++++
2014-01-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Bella!

Livet kanske inte blir så mycket bättre än så. Hälsar Fredrik
2009-04-14

  Maria T
En ljuvligt vacker vårdikt
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella