Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert för ögat



Grenarnas

regntunga droppar

formas till prismor.



Solens strålar

sveper förbi.



Dropparna

fångar



så kort



regnbågens

alla de färger.















Fri vers av Bella
Läst 408 gånger
Publicerad 2009-04-09 22:54



Bookmark and Share


  Maria T
Vackert.
Jag ser droppen som hänger
på grenen, regntung
2009-04-12

    Johnjohn
Poesi vacker som livet! *applåd
2009-04-11

  Per Rydberg
Vilken bild! Jag fångas och njuter av din levande beskrivning,
2009-04-11

  Blåbäret
kan man se skönheten i det mesta har man mycket att njuta av,
vackert för ögat...
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella