Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi väntade vår "lilla" dotter.. som kom 6 v. för tidigt..


Väntan



Lyckligt

Längtande





Älskad

Omtyckt




Länkas vi samman av

kärlekens starka band.


Växer med livet

inom och utom.





Vi
Du
Jag




Fri vers av Bella
Läst 465 gånger
Publicerad 2009-04-11 11:12



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
vacker och lycklig är två passande ord här
2009-04-15

  Sturesdotter
Åh....min kom 7 v för tidigt....så tala om att känna igen mig själv i dina rader!
2009-04-15

  Blåbäret
en gåva, ett kärleksliv
så tacksamt tas emot
livets magi...
2009-04-15

  Lia-Lej
Den starkaste känslan av kärleksglädje!!
2009-04-14

  Fredric
en härlig förmedlad kärlek, starkare än blod...
2009-04-13

  Maria T
En vacker liten dikt om din
älskade lilla ditter
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella