Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa små blå barnaögon..


I dina ögon



Du lägger ner

det du undersöker

för en

kort stund.



Vrider och

lägger ditt

huvud lite

på sned.



Du fångar

leende

min blick.



Du ser

allt

allt som


är JAG.












Min själ.




Fri vers av Bella
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 22:28



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Du lägger ner

det du undersöker

__________+++++
2014-01-02

  Blåbäret
det har jag så väl känt...hur dottern ser rakt genom mig, in i mitt djup...så klart och öppet tar hon in allt som är jag
och jag gör likaså med henne...
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella