Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli gammal - aldrig bitter - med mig

 

släpp det tunga

kan du, snälla

ta min hand

och låt tåget passera

...

vi kan spinna slitna, drömmar

vidare

lägga oss bakom

mera, vilsna

...

men det är bara dig

jag ser

bara din hand

jag håller

och allt jag skriver,

är ditt material

för det jag känner

är vårt

 

mitt 


ditt

vårt

 

nya,

 

om du bara låter tåget, passera

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 141 gånger
Publicerad 2010-03-18 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo