Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vi

 

ville titta dig djupt
i dina ögon, se dig

vem du innerst
verkligen, var

men du blundar
när jag ser dig

drar för lätt, dina fingrar
genom,

allt trassligare hår

det är så lätt, att se dig
men allt svårare,

att nå

och det vi båda, en gång ville

bli

men det är inte jag 
som ställer några krav

inte jag, som tvingar oss

att bli ett, eller inget

 

det är vi

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo