Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor

 

de väller bara
ur mig

men när jag
dissekerar

ser jag bara
 utslitna 
 

- stycken

 






Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 23:57



Bookmark and Share


  karenina VIP
inuti stormar det, men när de kommer ut är de ofta just så, dissekerade (bearbetade?) stycken
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo