Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör du?

 

hör vår visa, 

hakar upp oss,

vid samma men

men, minns vi, 

var den bra?

jag har en känsla

du var bra

mänsklig

men vet du, 

det var aldrig några

himlapojkar,

det var bara de,

som dog ut.
 

och det var aldrig mitt

ansvar

det var det enda,

sköna

vet du, 

jag tyckte mig smeka dig

under ditt bara

måla mina hemliga mönster

på ditt onda,

svaga,

där...

jag gav dig

kanske ingen tröst

lät dig bara dricka något

av allt, 

 

det förspillda?

 






Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 20:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
en resa i en relation
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo