Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...biverkningar av medicin,-vore det konstigt om jag tänker mig något annat.....


Varje dag får blommorna min kärlek och ger tillbaka






Nu först
började hon förstå
varför hon inte
längre förstod




den här fågeln
gav sig inte
förrän han fått bygga bo
högst upp i toppen





nu hoppades hon
att han var snabb
i vändningarna
han behövde inte
vinterbona och så


men han skulle säkert
ändra om så att hon inte
kände igen sig
det hade hon redan fått erfara

tog han bort väggen hon höll sig i
så fanns ju käppen

om han inte knaprat i sig minnet innan dess





Fri vers av Bim
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim