Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skafferiet

där; 

gömmer jag mig
när jag inte
orkar lyssna

brukar blunda
för att lyssna
till dofterna

och

om jag blundar extra
hårt
då hör jag
min farmors steg

vi har en hemlighet
som ingen vet
någonsin

dörren är gammal
ett litet
knarrande ljud
vilket är bra
då vet jag
när jag ska titta
ut i verkligheten igen

nu

där;

blir jag liten igen

 




Fri vers av ia VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-24 13:05



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket bra! Kram
2010-03-28

  Filip Broström
Grymt! Jag fick små flashar från ett skafferi jag hade glömt. Om en dikt kan väcka sådana minnen så måste den vara ruskigt bra!
2010-03-25

  Fredric
vackert... vet inte varför jag ser bilder från eternal sunshine of the spotless mind...
2010-03-24

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Ett sånt skafferi behöver vi alla. Fint!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP