Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dog hastigt efter att ett virus bitit sig fast i lungorna. De tror att han fick det av skogen där han älskade att vara...ironiskt nog.


Min farfar

du försvann
hastigt
innan jag hann tänka

du är borta
fortfarande
man jag låtsas inte om det

du fanns
hade alltid gjort det
i min värld

snart ett år
men vad är tiden
när man saknar

borde tänt ett ljus
i helgen
traditionen säger det

men vad är ett ljus
i världen
när du inte längre är här

du var en man
en människa
ett liv

du var kärlek
humor
en varm hand om min

snart ännu en vår
utan dig
utan ditt leende

borde besöka din grav
någon gång
familjen säger det

men vad är ett hål
i marken
när du finns i mitt hjärta




Fri vers av Labra lege
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-11-05 21:58



Bookmark and Share


  Dilsewat
vacker, vemdigt och framförallt självrannsakande!
2007-05-11

  ia VIP
finns inga ord
*ryser*
så sant
saknaden är enorm
när någon hastigt lämnar
2006-02-17

    Kräftan
Jag beklagar verkligen din förlust, och hyllar samtidigt din känslosamma dikt som jag tror att din farfar skulle känt sig oerhört hedrad av!

Gripande och rörande, orden känns genuina och äkta.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege