Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett pågående arbete


Myten om dikten (f)

Halvt försvunnen är den tid som var då
känslorna bodde utanpå och inuti
när våren tog död på faderskap
livet lurade skjortan
av mannen som är jag

Vissen som torkad krukväxt
förtorkad av sorgen lider jag
mitt i ett skratt av lycka




Fri vers (Fri form) av AndersN
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN