Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas i takt med livet

 

Jorden skapades av kaos

Kan vi småfolk kan rubba den med vår existens

Allt för många rusar rakt fram utan att se

Ge dig tid att stanna upp en kort stund

Blunda

Andas

Ditt inre

Spela din melodi men låt ingen få höra som inte förstår!




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 23:09



Bookmark and Share


  aol
en otroligt sann berörande text som grep tag i mitt inre,
så sant vännen,
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP