Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon.



Det brinner liten lycka
på mitt köksbord denna dag
för ljus i alla former
älskar jag.

Ute är det dimlikt trist
men inne är det vår
av kärlek och Aprilskämt
stunder läggs till år.

En ljuvlig dag som talar om
att ändå trots allt
finns här livsmod och små små ljus
fast om ute är det kallt.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-01 07:50



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
som tidigare kommentar, jättebra!
2010-04-01

    ej medlem längre
mjuk och vacker ljustext.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP