Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog den lille, lille pastorn vägen??

Sajtens egen lille Pulex irritans, den abnormt flitige producenten av religiöst snömos, pastor Knull, har inte producerat någonting sedan klockan 11.19 i dag. Kan det bero på att han infångats av glada häxor och transporterats till Blåkulla hängande på tvären över ett kvastskaft?? Kanske deltager han i skrivande ögonblick i orgier av sådan syndfullhet att det inte låter sig beskrivas - vi inväntar med spänning en reserapport från den fromme pastorn.......




Prosa av papillon
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-01 21:45



Bookmark and Share


  halmstrå
Ja jag såg då inte till någon slarvigt hängande pastor på någon av de kvastar jag flög förbi.... men han kanske föll av på vägen??
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

papillon