Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med spår av ömhet


Vaknar förnyad när varma händer 
varsamt stryker morgontrött hud

DNA-märkt av vår närhet
tar jag första steget i dagen
präglad av dig




Övriga genrer av carimba
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-11-07 06:35



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
så myyyysit da! :)
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

carimba