Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skåpmat


Handikappvänligt???


Smärttröskeln
är rätt märklig,
den är svårare att ta sig över
ju lägre den är




Övriga genrer av carimba
Läst 657 gånger
Publicerad 2007-02-19 19:35



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Det här var fyndigt! Det tycker jag om. Vad är det för smärta vi talar om? ja, det kan vara vad som helst! Och trösklar vet man vad det innebär om man har en känsla för titeln. Bra!
2007-05-13

    BetweenTheLines
lidandets mening i ett nötskal
mycket vist summerat/formulerat
2007-02-19

    Raschenel
så bra!

Du har nog myntat ett stäv här.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

carimba