Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter natten...

ur våndors vaka
tecknas med grå paletter
sömnlöshetens spår




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-22 12:27



Bookmark and Share


    Mejja
Så perfekt skapande ord
Så fulländat målande
YES!!!
2008-07-29

  Markattan
En med få ord välmålad
och talande bild.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

carimba