Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma igen - haiku

Punktlig på dagen -
sädesärlan trippande
längs strandens stenar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-04 19:04



Bookmark and Share


  aol
gillas det är min favoritfågel
2010-04-08

  Björn Nilsson VIP
På långfredagen såg jag min första flock av sädesärlor trippa runt vid en vägkant på Djurgården i Stockholm. Alltid lika trevligt återseende!
2010-04-06

  korpfjäder
Nog längtar man efter de där stjärtvippande små varelserna alltid!
2010-04-04

  halmstrå
Tänk att de alltid kommer samma dag.
Lite oroligt känns det allt, när snön fortfarande ligger mångdecimeterdjup. Din haiku väcker ändå längtan...hit kommer hon om åtta dagar.
2010-04-04

  halmstrå
snösmältningsdagar
vältrar sig vattnet mot sjön
väter vikens strand

vilken vårflod!
2010-04-04

    ej medlem längre
Ett kärt återseende:)
2010-04-04

    ej medlem längre
Sädesärlan - ett säkert tecken.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

papillon