Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din andning hörs tyst



Jag ser på dig när du sover
mina tankar fylls av minnen
anfaller mig utan förvarning.

Tårar rinner ner för min kind
jag fångar tårarna på min tunga
minnet ger en smak av salt.

Varmt låter jag de finnas där
låter dom tala till mig ömt
de får mig att känna värme.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-06 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, varmt berörande!





Hälsn. Ann
2010-04-07

  Patrik Orion Sten
vackra och fina rader, gripande!
2010-04-07

  Gigi
Berörande, jättefint skrivet!
2010-04-06

    ej medlem längre
ja, tankarna kan verkligen överfalla en,
Bra!
2010-04-06

  Suzy med punkterna
Varma tårar helar...vackert känns din känsla
2010-04-06

    ej medlem längre
En varm ögonblicks skildring som berör mig som läser:)
Jättefin!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld