Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnadens värld..

Tystnaden
kan skrämma
en del
rädsla för vad
som kan hända
i det tysta..
den värld som
har mycket att säga
om man tar sig tid
att lyssna..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-07 13:11



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. Själv sörjer jag att inte minnas tystnaden.
2010-04-12

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud!"
2010-04-07

  En strimma av guld
Där tystnaden finns där finns svaren.
2010-04-07

  Lady Alassa
när tystnad råder
också det enerverande samvetet råder
2010-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är sig själv man är rädd för då.
2010-04-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fint. =)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP