Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pågående arbete


Det var

Det var
det var med stora öron
han satt mitt i vimlet
samlande röster, historier, liv, det var utan eget
han fångade sorlet av andra
sammanfattande bitar, sjok, helheter

det var med en sådan
han efterforskade alla de andra
glömsk av sig själv

det var mitt i bortglömda
han fann tomhet, misär, lidande
de alla hade

det var i lyssnandet till jaget
han hittade sig själv




Fri vers av AndersN
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 23:19



Bookmark and Share


    snöö
Som alltid skriver du så det berör och du lämnar även utrymme till fri tolkning för läsaren. Jag har min bild klar, du kanske skrev om något annat. Tycker om att läsa dina texter.
2010-04-20

  KristinaE
.. en modig människa lyssnar! och finner!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN