Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ditt hjärtas frö.



I inre ordens gömmor

samlar jag årstid vartefter

jag brukar all jordens gåvor

förslösande!


Handha mig mig sålunda

Krossa lerskärvor till gagn för fukt

fyll berikande näring och stoft

andas, mycket nära.


Ur gryningsljus kommer bågen, genom regnets inre

där är jag, är jag.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP