Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojk.



Det händer att jag sjunger då
ingen hör och
ingen förstår orden mina
där höjden och djupen slår

Det händer att jag gråter


Och meningen kommer innan mål.

Det händer när vinden far,

Att jag följer med.

Orden springer ur centrum och jag landar.

Sången har vart på resa och jag

andades dess andetag.

Ett slag.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-09 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP