Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krogragget




Jag omslöt honom med mina vingar

och han somnade som en sten



Hans slutna hjärta är kvar i sin kista

Mina nycklar var fel



Jag gråter över att han inte kan se




Han får går tillbaka till torget

som den statsduva han är





Jag går ut och möter gryningen.







Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 870 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-04-10 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Krogragg kontra något genuint och långvarigt som man kan bygga upp. För mig är valet enkelt. :)
2013-06-03

  Cosmic Johanna
Tack alla poetvänner för er uppskattning! <3
2010-11-21

  Cosmic Johanna
Tack alla poetvänner för er uppskattning! <3
2010-11-21

  Freeman
Du skriver om verkligheten, önskan som inte blev uppfylld i mötet...så vackert om dina nycklar, poetiskt!!!
2010-10-22

  Gunnar Hilén VIP
bara så snyggt !
2010-05-30

    Cbastian
Shit va bra skrivet:)!
2010-05-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Cosmic Johanna!

Mycket läsvärd om ett möte som inte fördjupades. Hälsar Fredrik
2010-04-28

  Miss Mod
Underbar
2010-04-18

  blaite
Grym Johanna
2010-04-11

  Michaela Dutius
Dina ord och metaforer bildar en underbar läsupplevelse
2010-04-10

  Nils Teodor VIP
Vacker och fyndig
2010-04-10

  Johan Bergstjärna VIP
Ser en fågel som flyger fritt i gryningen, och en som ligger stilla sovande, oförmögen att lyfta... sorgligt, bra beskrivet.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna