Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... sorgens dag 10.04.2010 ....




Mitt hjärta fryser till is

Puolens president Lech Kaczynski tillsammans med närmare hundra andra dog i dag i flygolycka, då de var på väg till Ryssland och minneshögtiden för de under andra världskriget likviderade tiotusentals polska officerarna. Mitt hjärta fryser till is.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Monika A Mirsch VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-10 19:15



Bookmark and Share


  erkki
Detta arma folk! Så många prövningar! Men ändå ett så fint land! Känn vårt stöd Polen!
2010-04-11

  Anna*
Så makabert att man kan fundera på om det verkligen var en olycka...
2010-04-11

    Bodil Sandberg
En fruktansvärd händelse så tragiskt!!
2010-04-11

  walborg
En tragedi räcker inte utan det blir två - ofattbart grymt är livet.
2010-04-10

    ej medlem längre
Paradoxalt och sorgligt!
2010-04-10

  Rachel Roth
som du skriver det, isar det verkligen till...
2010-04-10

  thyra
Verkligen en sorgens dag! Tragiskt!
2010-04-10

  Eva Helene VIP
Mitt hjärta gråter över all denna sorg.
2010-04-10

  Catharina Edin VIP
P.S. Nästan så man anar Djävulen där.
2010-04-10

  Catharina Edin VIP
Vilken fruktansvärd händelse; jag vet. Ofattbart.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP