Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonsång - haiku

Svidande kvällsljus
och taggig svärta - jag hör
dubbeltrastens sång




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-10 20:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!
2010-04-29

  lodjuret/seglare VIP
någon kulturskymning kan ej skådas här
2010-04-15

  vera gade VIP
Alltid lika välkommet att höra rapporter från våra ack så långt borta biotoper! Själv kan jag bara bidra med en turkduvas milda doande...
2010-04-11

  halmstrå
dubbeltrast och enkelbeckasin.. finns det möjligen en trippeluggla också?
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon