Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Ett lågmält utanförskap
tog tiden i anspråk

vemodets avstamp
satte kompasskurs
och slätten stod
genomlyst av
atmosfäriska
störningar

i lövsprickningen

sammanhang
dolda av
Fjolårsgräs

ett ihåligt träd
utan andra anspråk
än att utgöra gömställe
för kärleksmeddelanden

klangen av
morgonbrisen
i ditt vindspel
blir brytpunkt
markerande gräns
mellan skeenden

till synes genomlysta
men förment
mångbottnade

vägvalet beror på
din lyhördhet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-11 15:46



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
"sammanhang dolda av fjolårsgräs"
så talar någon som vet något om sammanhang
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP