Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trams vid midnattstid




Kort och gott


har du tänkt på
att ett kort
kan vara kortkort

men

med kortkort
menas sällan
ett kort





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-12 00:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En kopia? Eller som barnbarn ungefär?
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP