Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tumlande vipor, starar i flock och landande tranor - nu är det fart på fälten ner mot älven


Flygtrafik i 3 x 17 stavelser

Sida vid sida
glider tranorna in och
precisionslandar

Deras triumfskrin
antyder att landningen
gått utan problem

och vipor klatschar
sina svartvita vingar
som välkomstapplåd




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-12 21:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart, ett urtjusigt och underhållande skådespel:)
2010-04-29

  Caprice! VIP
Underbar trafik
skildras med din penna
hör vingars genklang...
2010-04-16

  halmstrå
halvruttet halmstrå
släpper sin sista fröskörd
dör i vårfloden
2010-04-13

  Kristina Wallbing
Jubel!! så fint! Klatsch, klatsch!
2010-04-13

  Monika A Mirsch VIP
fantastiska trafikljud du skapat - trivs
2010-04-12

  walborg
Stort tack för detta direktreportage som om jag finge vara med och se och höra.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

papillon