Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan på klippan

På en klippa
står en trasig flicka
Hon skriker ut sin ångest
slungar ut sin förtvivlan
rakt ut i vinden
Hon har förlorat
allt




Fri vers av Missi VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-04-27 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det kommer bli ännu sämre
innan bättre
2010-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Men kan få allt.
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon